Ubuntu Phone: Októberben érkezhet?!

phone-photo-heroAmennyire csak lehet próbálom szőrmentén kezelni a hírt, de nagyon úgy néz ki kedvenc operációs rendszerem telefonos kiadására nem kell már sokat várni; Az első kiadás elképzelések szerint októberben érkezhet.

Az elmúlt héten egy New York-i rendezvényen Mark Shuttleworth elejtette, hogy a két legfőbb piacra októbertől már szállíthatják is a legújabb terméket.
Ez a dátum meglepetés ahhoz képest, hogy korábban még 2014 elejéről beszéltek. Valószínűleg a piaci verseny, és a túl távoli időpont volt az ami miatt a Canonical újra definiálta a telefonok piacradobását.
Valóban fontos lehet ez a módosított dátum, hiszen az egyik legerősebb Opensource brandel rendelkező Mozilla alapítvány nemsoká elindítja Firefox OS alapú low-end telefonját a dél-amerikai kontinensre. Ráadásul hét különböző országos lefedettségű hálózat is támogatja a kezdeményezést.

Bár Mark Shuttleworth nem jelentette ki egyértelműen mit is jelent a két fő piaci célpont, de nagy következtetés nem kell hozzá, hogy tudjuk, az észak-amerikai régióra gondolt.
A szűkös információkból továbbá az sem derül ki, milyen beszállítók telefonján, és mely hálózatokon lesz elérhető az Ubuntu OS telefon.

Ti örülnétek, ha októbertől már nálunk is lehetne kapni a legújabb Ubuntu OS telefont?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s